Promo Republic

Tudi vam zmanjkuje časa za urejanje objav na socialnih omrežjih?

Po dveh letih raziskovanja in testiranja, sem končno našla idealno orodje, ki mi neverjetno zmanjša in olajša količino dela. S PromoRepublic-om v enem dnevu pripravim objave za cel mesec in to ne za eno, temveč za sedem poslovnih strani tako na Facebook-u, Instagramu in Linkedin-u. Preberi več...

Spletno stran si lahko ustvarite sami.

Ustvarite katero koli WordPress spletno stran, ki si jo lahko predstavljate.

Elementor je bil izdelan za vas. Oblikovalci, razvijalci, tržniki in podjetniki ustvarite osupljive spletne strani, oblikujte spletni blog ter prilagodite svojo spletno trgovino – vse je dosegljivo!

Edina popolna platforma za oblikovanje, ki ponuja fantastičen do piksla natančen design in ob tem vseeno zapiše vse s 100% čisto kodo. Vzemite svojo oblikovalsko vizijo in jo spremenite v osupljivo spletno stran po vaši meri.

Crello

Kako do profesionalnih grafik, čeprav niste grafični oblikovalec?

Če objavljate na spletu morate vedeti, da vam vsaka objava, vsaka slika, vsak tekst, ki ga objavite določa kvaliteto in ceno vaših storitev. Neprofesionalen izgled, slike napačnih velikosti, objave neprimernih dimenzij ponujajo pričakovano ceno, ki pa ne more biti “profesionalna”, ker bo pri potrošniku ustvarila dvome. Enako velja v nasprotnem primeru. Lepe objave, privlačne slike in kvalitetni teksti opravičujejo višjo ceno izdelka  ali storitve. Če ne bi želeli izpasti amatersko, Preberi več…

Mailerlite

Ko napredni email marketing postane preprost.

Mailerlite je platforma za email marketing. Omogoča vam, da spomočjo newsletterjev in autoresponderjev povečate svojoprepoznavnost oziroma prodajo.

MailerLite email marketing for small business

CartFlows

Ko umetnost prodajnega lijaka postane resničnost.

Vzpostavitev optimalnega prodajnega lijaka z vašimi produkti ali storitvami, ki vam bo močno povečal prodajo lako preprosto in učinkovito pripravite s tem vtičnikom.

Funnelitics

Prodaja brez lukenj

Orodje, ki vam natančno pokaže, kje ima vaša prodaja “luknje”, oz. pomanjkljivost, kje vam uhajajo stranke, oz. kaj delate dobro. Omogoča, da imate pod kontrolo vaš marketinško prodajni sistem in da ga po potrebi popravljate samo in izključno v točki, ki je šibka. Spremljajte in kontrolirajte vaš proces prodaje in promocije.