Helena Janskovec
Helena Janskovec
Podjetnica

Na delavnici sem dobila vpogled v celoto Facebooka, kako se upravlja in pravilno uporablja njegove nastavitve. Prejela sem informacije, ki sem jih želela, saj mi bo to olajšalo delo in omogočilo celoten pregled nad Facebookom. Delavnico priporočam vsem začetnikom, da se ne izgubijo pri samem pregledovanju FB, predvsem pa, da spoznajo njegove prioritete, ki so primerne za lasten posel.

Matejči Šajnam
Matejči Šajnam
Zenja - Vrelec življenja

Na Facebook delavnici pri Mojci je bilo vsestransko in nad pričakovanji. Mojca je eno veliko sonce z veliko znanja in z velikim smislom za podajanje znanja. Na delavnici je bilo zelo intenzivno in bogato učenje ter smiselno povezano v celoto. Za razliko od drugih predavanj, ko dobiš samo en košček, Mojca da vse kar lahko da! Tudi ambient je bil čudovit in vzdušje z Mojco sončno nasmejano. Izjemno: 5 zvezdic ***** Zelo priporočam.

Maja Mršnik
Maja Mršnik
CleanIN

Moram povedati, da na tako konkretni delavnici, kot je bila vaša, že lep čas nisem bila. Dobila sem točno tisto, kar sem potrebovala: uporabne napotke za upravljanje poslovne strani in odgovore na VSA vprašanja, s katerimi sem prišla na delavnico…. Dobili smo vpogled v dogajanje v »zakulisju« Facebooka, tako da lažje predvidimo reakcije na naše akcije, predvsem pa jih lažje naredimo zanimive sledilcem strani. HVALA!

Leticija Fortin
Leticija Fortin
www.zenergijozivim.si

Mojco sem spoznala preko FB-ja. “Slučajno” sem kliknila na njen oglas, kjer sem videla, da organizira brezplačne posvete. Ker sem bila v situaciji, ko sem začutila, da moram nekako avtomatizirati svoje delo, dobiti novo znanje in usmeritve kako naprej, sem se prijavila. Naj povem, da je marketing stvar, ki se ji izogibam veliko časa, a kakorkoli obrneš, če želim, da bodo moje storitve videne in vidne, se moram izobraziti tudi na tem področju.
V Mojci sem videla, da ima tako znanje kot energijo. Začutila sem, da je oseba, ki sem jo iskala in dogovorili sva se za individualni posvet.
Seveda začetek ni bil lahek. Naše telo se vedno upira, ko je potrebno nekaj spremeniti hahahaha. Ko čutim ta upor, točno vem, da je prav to tisti korak, ki ga moram narediti. Zdaj mi ni žal, da sem z Mojčino pomočjo šla v avtomatizacijo na mailer lite, prav tako mi je dala par nasvetov, kako izboljšati prodajo.
Zagotovo bom z njo še sodelovala, prav tako jo priporočam naprej vsakemu, ki se znajde v “marketinški stiski” in ne ve kako naprej.
Mojca, hvala ti!

Tomaž Ban
Tomaž Ban
Metronom glasbena šola

Delavnica “Konkretno nad FB” pri Mojci poteka v malih skupinah, tako da vsak dobi največ za vložena sredstva in čas. Okolje je prijetno, domače in od delavnice dobite konkretne napotke z delom na svojih računalnikih. Definitivno priporočam vsem, ki bi se radi spopadli z FB konkretno in ustvarili rezultate pri svojih strankah. Mojca je pravi naslov za to, glede na to da sem že bil na podobnih delavnicah sem pri njej izvedel največ in se počutil najbolje.

Katarina Popovoč
Katarina Popovoč
Foto Art

Odkar sem bila na delavnici, sem začela konkretno delati in najbolj všeč mi je prav to, da sem si v tistih par uricah na delavnici uredila kar nekaj pomembnih zadevic… dodala sem si avtomatski odzivnik, če sem slučajno odsotna, dodala administratorja, napovedala nekaj dogodkov, poslala prošnje za všečkanje… skratka začela sem aktivno delati na FB strani, povezovati osebni profil in fun page in stvari se končno “dogajajo”. Na delavnici sem dobila več kot sem pričakovala, saj je bila tudi super ekipa iz različnih okolij in vsak ima svojo zgodbo, svoje ideje in svoje vire.

Vladimir Senih
Vladimir Senih
Imperial Brands

Presenečen sem bil, kaj vse se skriva za našimi všečkanji in objavljanjem na Facebook-u. Mojca je razložila tako tehničen kot vsebinski del zelo razumljivo in celotna delavnica je bila zelo sproščena. Mojca odlično razlaga in velika prednost je neposreden stik in dejansko delo in ne samo poslušanje. Velika prednost te delavnice je, da je število udeležencev res omejeno. Dejansko smo bili štirje in dejansko je bila delavnica in ne še eno dolgočasno predavanje.

Barbara Muhić
Barbara Muhić
Malicudo.si
Delavnica “Konkretno nad Facebook” mi je prinesla veliko novega, česar sem se dlje časa izogibala. Vedela sem, da moje objave niso slabe, vendar bi lahko bile boljše. Zdaj točno vem, kaj moram narediti, da bom povečala obseg objav v moji ciljni skupini. Prav gotovo se bom lotila oblikovanja lastnih oglasov in drugega marketinškega materiala. Veliko je bilo podano informacij tudi s področja nastavitve strani-pomembno! Od delavnice sem pričakovala osnovno izobraževanje, dobila KONKRETNA znanja in brco v rit, da se lotim FB kot enega najobetavnejšega družabnega omrežja za promocije moje dejavnosti ?
Vsem, ki do sedaj niso dajali posebne priložnosti  FB, vendar se zavedajo, da se njihove stranke nahajajo točno TAM, priporočam udeležbo na delavnici. Menim, da bi vsak podjetnik lahko investiral v to delavnico, ter svojemu podjetju omogočil dobro in brezplačno promocijo.
Bojan Šisernik
Bojan Šisernik
GORKO d.o.o.
Mojca, na sami delavnici je bilo SUPER! Dobil sem veliko več, kar sem pričakoval. Spoznal sem osnove Facebooka, urejanje strani…
Dobil sem same praktične nasvete in navodila za delo. Vsi, ki ste na začetku poslovanja preko FB, Delavnico “Konkretno nad Facebook” absolutno priporočam. Zelo konkretni primeru in le tisto, kar potrebujete za marketing na Facebook-u.
Sebastjan Kalinšek
Sebastjan Kalinšek
20 Chocolade – Skrivnosti kakava
Z Delavnico “Konkretno nad Facebook” sem izvedel točno to, kar sem potreboval. Torej na kratko, jedernato vse o razsežnostih Facebooka. Sedaj, ko vem kaj iskati in delati, bo delo vsekakor lažje potekalo.
Kar sem pričakoval, to sem dobil. Zadovoljen in priporčam.
Tanja Bordon
Tanja Bordon
Tanja Bordon s.p.

Skozi delavnico “Konkretno nad Facebook” sem spoznala, kako FB deluje, katere možnosti ima in kako si lahko z njim pomagamo tudi na poslovnem področju. Spoznala sem, da je mogoče z FB delati več, kot sem si predstavljala. Delavnico absolutno priporočam vsem, ki si želijo povečati prepoznavnost in orodij upravljanja FB.